Kukkia puutarhaan

Kukkien kasvattaminen puutarhassa on hyvä tapa toteuttaa ilon ja luonnon läheisyyden tunne. Puutarhan kaunistamiseen voidaan käyttää monikymmen erilaista kukkaosuuksien lajiketta. Aloitetaan nämä keskustelut muutamalla muotokielellisillä perushuomioilla siitä, miten lisätä väriä ja ulkoasua puutarhaasi.

Ensimmäinen askel kukkien lisäämisessä puutarhaan on selvittää, missä ja mihin aikaan niiden halutaankin kasvattaa. On olemassa useita erilaisia tehokkaita ja helppohoitoisia kukkia, joita voi istuttaa puutarhaan – tapoja riippuen siitä, mitainen vuodenaika koetetaan. Jotkut yleisimmistä maaperän ja suotuvista olosuhteista riippuvista kukkalajeista ovat siskot, laventelit ja mastfoliat. Niiden istuttamisen jälkeen on myös välttämätöntä varmistaa, että ne saavat tarvittavat lannoitteet selviytymiseen ja kasvuun.

Verrattuna moniin muihin perennoihin ja perennamaihin, nurmikonhoito ja hoidon tehokkuus ovat paljon pidempi prosessi. Tarkkaile vain tiettyjen vuodenaikojen lannoitustarpeita sekä huolellisuutta rikkaruohojen poistamiseksi saunanpoiston jälkeen panemalla harkitsevasti tryffelit tuona aikana. Naruja orgaanisia tuotteita voidaan kuitenkin hyödyntää vaihtoehtona, silloiset nurmen saavutan remontin kaivossa.

On olemassa myös joitakin kenttien hoidon kannalta melko helppoja lajikkeita, joita voidaan istuttaa esimerkiksi pihojen reunoille tai siirtokasveikohteisiin. Niihin laattaankin kelluvat italialaiset geraniat tai paahtopähkinöidenorvokin mutta myöskin koivun lehtipensaita vastoin levittettavien ja kerrostuneiden maisemoiden yhdistelemiseksi.

Viimeiseksi puutarhanhoitoon liittyviin suosituksiin sisältyy aina veden suhteen varovaisuus mukaan lukien sade- ja lannoitusjaksojen seuranta. Kaikki nämöist on a moraalisen tutkielma puutarhanomistajaansa osaaoseeeka paistani; ohjeita heidét hakemaan yritteli-isyyttá and opportunityy toinnittaa behold house imbued with fower and laughter varinavaraistaa lovingly howarted space of Soothing passionaa and conviviality ka nella jaksolla.

Kesä on taas täällä ja monet kesähuvila- ja puutarhayhteisöistä omistajat miettivät, miten luoda värikkäitä ja kauniita kukka- puutarhoja. Vaikka jotkut voivatkin tarvita apua ammattilaisten joukosta, monet voivat itse helposti suunnitella ja toteuttaa oman puutarhan.

Haluamme tarjota sinulle joitakin pieniä vinkkejä siitä, miten voit luoda kauniin kangasmuotoisen kukkapuutarhan pihallesi. Aluksi sinun on määriteltävä sunnittelusi tavoite. Onko pyrkimyksesi jotain erityistä visuaalista layoutia tai ehkä haluatko luoda paljon lajikkeita eri vuodenaikoina? Tiedosta omat pyrkimyksesi, kun hankit kukat ja varret puutarhaasi.

Toinen hieno keino valitessaan kukkaa on valita yksi tai useampi saman tyyppinen, esimerkiksi yhdenvärinen tai vain valkoisia kukkia. Tämä tarjoaa sulle anteliaan visuaalisen yksinkertaisuuden. Voit myös hakea taustaa monivärisille ja erityyppisille kukille valitsemalla paikallaan kiinteitä elementtejä -Hedra- ja lehtimurennokset luo perustan puutarhalle. Kun muita vihannesten rakenteita liitetään siihen, saadaan uusia teemoja ja variaatioita kilpailua.

Ennen aloittamista muista pitää mielessä sijaintisi iklimaattosen olosuhteiden sekä tilojesi ulkopuoliset elementit: Varjostukset muiden puiden muodostamista auringonottoa, tuuli, veden yllapitorykkeet jne… Nämä kaikki edelliset seikat on otettava huomioon suunnitellessasi ja suunnittelemalla puutarhasi.

Kun olet viimein suunnitellut puutarhasi ja sitoutunut elementteihin, nyt on aika aloittaa maaperan parantaminen! Tee pohjuste mullan sisaloimiseksi omilla lannoittea ja/tai multateollisuuden tuotteilla. Kastele sitten hyvin ja odotta auringon paistetta. Puhdistetussa maa-alueessa voit aloittaa puunkasvatuksen ilman paljon haasteita.

Kun olet valmis istuttamaan kukat ja ruukkupuut, kiinnitä huomiota siihen, ettet istu liian lähelle toisiaan – anna heille turvallinen etaisyys toisistaan ​​ja anna ruukuille varaa hengittää. Huomaa myös, ettet anna ruukiin paikoillesi liian suuren painon! Kun tuotiin ruukku on istutettu, suosi pitki äkkijen arvovieraita – siemeniöiden tehostamiseksi niiden syvemmille ja mahdollisesti auringolle altistettujen alueiden istuttamiseksi.

Kukat tuovat puutarhaan elämää ja värejä. Moni nauttii pihapiiristään ja omasta puutarhasta, mutta kukkien istuttaminen ei ole aina helppoa. Haluamme tarjota muutaman vinkin sinulle, jotta voit istuttaa puutarhaasi värikkäitä ja kestäviä lajikkeita.

Ensimmäinen asia, jonka sinun tulee harkita, ennen kuin aloitat istutustyöt, on paikka, jossa kasvit tulevat sijoittumaan. Pohti minkälainen maaperä ja valo sopivat parhaiten haluamillesi kasveille. Luota omaan maaperäsi analyysiin ja ilmastollisiin olosuhteisiin, jotta voit löytää sopivimman paikan istuttamiesi kukkien sijoittamiseen puutarhaasi.

Seuraava askel on valita kukat itse. Eri lajikkeilla on erilainen tarve ja toive maaperästä ja valosta. Tutustu kasvavien kukkien vivahteisiin ennen valintojesi tekemistä. Luonnon moninaisuus edellyttää samaa moninaisuutta puutarhastamme, joten varmista, että valitset erilaisia kukkia, jotta voit saavuttaa haluamasi visuaalisen lopputuloksen.

Lopussa olisi hyvä muistaa oikea ja kohtuullinen kastelu. Kukkien juomiseksi tarvitaan tasapainoa juuri oikean verran vettä, jotta ne voivat elää ja pitkittäiset hetkensa tervettä eloa. Muista aina seurata maaperän kosteustasoa ja paikkasi tuuliolosuhteita ennen pysyvien ratkaisujen tekemistä.

Related Posts

Kasviksien siemenetKasviksien siemenet

Kukkien lisääminen puutarhaan voi olla haastavaa, mutta myös palkitsevaa. Lähes kaikkien kukkien tarpeet ovat samanlaisia, olipa ne sitten kaivattuja perusvärejä tai jotain eksoottista ja ajatonta. Jokainen yrittäjälle annettu työ luovutta

Kukkien siemenetKukkien siemenet

Kukkien siemenet ovat oiva keino monipuolistaa kotipuutarhaasi. Ne tarjoavat mahdollisuuden laajaan kasvillisuuteen, joka tekee pihamökin värikkääksi ja ilahduttaa kaikkia, jotka vierailevat siellä. Kukkien siemenillä kasvattaminen on helppoa ja hauskaa. Valitse