Löytyvät kauniit valokuvatapetit jokaisen seinälle

Kauniista kodista löytyy sekä pieniä yksityiskohtia että suuria elementtejä, jotka tekevät paikasta mielenkiintoisen ja mukavan elettävän. Monelle valokuvat ovat tuttuja vain kehyksistä, kun ne näyttävät rakkaiden kasvoja seiniltä ja hyllyjen päältä. Uusi sisustuselementti monelle ovat valokuvatapetit, joilla voi päivittää ja elävöittää koko huoneen kertaheitolla. Valokuvatapetti kiinnitetään kuten tavallinen tapetti, joten siitä saa pysyvän osan sisustusta. Jokaiselle seinälle voi valita vaikka täysin erilaisen kuvan, kokonaisuudesta voi suunnitella harmonisen gallerian, tai tapettia voi käyttää vain yhdellä seinällä luomaan kohahduttavan huomioelementin.

Väreillä on suuri merkitys sisustuksessa, joten sopiva valokuvatapetti kannattaa valita sen mukaan, millaisen tunnelman huoneeseen haluaa luoda. Rauhallisen ja seesteisen lukunurkkauksen saa vaikkapa sinisen, ruskean ja vihreän sävyistä rikkaalla luontomaisemalle, kun taas rennon ja energisoivan harrastushuoneen seinälle kannattaa valita punaista, keltaista ja vaaleita sävyjä vaikkapa taidekuvista. Lapset rakastavat suuria ja värikkäitä piirroskuvia, ja nuorelle voi valita jännittävän avaruuskuvan, mielenkiintoisen taidekuvan tai hänen harrastukseensa sopivan toimintakuvan. Mitä parhain tapa muistaa jokin merkittävä hetki elämästä on asettaa se koko seinän kokoisena valokuvatapettina makuuhuoneen seinälle, josta sitä voi ihalla iltaisin nukkumaan mennessä.

Nettitapetti.fi tarjoaa kattavan valikoiman upeita valokuvatapetteja uskomattomman laajasta aihekokoelmasta: erilaisia kuvia on jopa 31 miljoonaa! Asiakas voi myös valita custom-tuotteen mistä tahansa omasta kuvasta, valita kuvan helposti sopivasta kategoriasta tai tilata vaan normaalia tyyppiä olevan tapetin valikoimasta, joka on tavallista rautakauppaa laajempi. Tuotteet valmistetaan Ruotsissa kätevällä non-woven-tekniikalla, ja ne leikataan juuri siihen kokoon, mihin asiakas ne haluaa. Kaikki tapetit on valmistettu ympäristöystävällisesti ja niillä on paloturvallisuusluokitus. Sivusto tarjoaa kätevän tietopaketin siitä, miten tapetit asennetaan, miten niistä huolehditaan, ja se antaa neuvoja myös esivalmisteluihin ja ongelmien sattuessa. Asiakas ei siis jää yksin tilauksen jälkeenkään. Toimitus tehdään suoraan kotiovelle jopa alle viikossa.

19 Jun 2015