Nordenrengas.fi - monipuolinen rengaskauppa

Autonrenkaiden ostaminen netistä on kasvattanut viime vuosina suosiotaan, eikä syyttä. Renkaiden hankkiminen netin kautta tarjoaa ostajalle mahdollisuuden vertailla eri rengasvaihtoehtoja rauhassa kätevästi kotisohvalta käsin. Nordenrengas-sivusto on yksi suosituimmista nettirengaskaupoista, joka on ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto kun tarvitset autosi alle uudet kesä- tai talvirenkaat, kokonaiset pyörät tai kenties pelkät vanteet. Tarjolla on yksi Euroopan suurimmista ja edullisimmista rengasvalikoimista. Sivustolta löytyy eri valmistajien renkaita useimmissa koissa, olipa niiden käyttökohteena sitten henkilöauto, kuorma-auto, katumaasturi tai moottoripyörä. NordenRengas valitsee harkiten sivustolla myynnissä olevien renkaiden rengasvalmistajat, sillä se haluaa tarjota ainoastaan markkinoiden laadullisesti parhaimpia tuotteita.

Kesärenkaita on tarjolla mittava valikoima ja valinta kannattaakin tehdä huolella, sillä juuri kesärenkaita käytetään suurin osa vuodesta. Suomessa myös talvirenkaiden merkitys on hyvin tärkeä ja NordenRengas tarjoaa monipuolisen valikoiman niin nasta- kuin kitkarenkaitakin eri tarpeisiin. Asiantuntevalta sivustolta saat tarvittaessa lisätietoja juuri sinun autoosi sopivimmista renkaista.

Nordenrengas-sivustolla ostosten teko on helppoa ja vaivatonta, eikä tarvitse olla asiantuntija voidakseen ostaa juuri oikeanlaiset tarvitsemansa renkaat. Edes renkaiden mittasuhteita ei välttämättä tarvitse tietää, sillä sivuston hakukone laatii näppärästi autosi rekisterinumeron tai mallin perusteella listan oikeanlaisista renkaista.

Enää sinun ei tarvitse vaivalloisesti raahata renkaita rengaslliikkeestä, sillä Nordenrengas-sivustolta tilattaessa saat ne ilmaisella ja nopealla kotiinkuljetuksella ja lisäksi 30 päivän palautusoikeudella. On kuitenkin suositeltavaa tilata kuljetus kotisi sijasta valitsemaasi NordenRenkaan yhteistyökumppaniverkostoon kuuluvaan liikkeeseen, jossa asennus voidaan hoitaa puolestasi varattuasi ajan renkaanvaihtoon. Yhteistyökumppaniverkostoon kuuluvia liikkeitä löytyy kattavasti eri puolilta maata.

Sivusto panostaa myös laadukkaaseen asiakaspalveluun. NordenRenkaaseen voi ottaa tarvittaessa yhteyttä jättämällä soittopyynnön sivustolta löytyvän yhteystietolomakkeen kautta tai vaihtoehtoisesti sähköpostia lähettämällä. Asiakaspalvelijat tekevät kaikkensa, jotta sivustolla vierailijat rengasshoppailijat löytäisivät etsimänsä.

19 Jun 2015