Tyyliä myös kookkaammille kavereille

Tyylikkäiden ja hyvin istuvien vaatteiden löytäminen saattaa osoittautua haasteelliseksi kelle tahansa. Meistä jokainen on varmasti joskus kierrellyt tuntikausia kaupasta toiseen ilman, että mukaan on tarttunut yhtäkään vaateostosta. Tilanne on entistäkin tuskallisempi silloin, jos sattuu olemaan keskivertoa isomman kokoinen, jolloin vaatteen hyvännäköisyyden, oikean värin, mallin ja laadun lisäksi ehdoton kriteeri on myös sopivan koon löytyminen, joka ei ole lainkaan niin helppoa kuin kenties odottaisi.

Nyt tarjolla on ratkaisu isompienkin miesten vaatepulmiin. Isokokoisten ja raamikkaiden miesten tyylikkääseen ja katu-uskottavaan pukeutumiseen keskittyvä Motley Denim tarjoaa monenlaisia vaatteita aina rokkihuppareista trendikkäisiin farkkuihin, laadukkaisiin ja hyvin istuviin juhlapukuihin varsin kohtuulliseen hintaan. Enää ei tarvitse kokojen puutteessa valita ainoaa kaupasta löytynyttä oikeankokoista paitaa, jonka malli muistuttaa ennemminkin telttaa, vaan nyt tarjolla todella on jotain, mistä valita. Valikoima on hyvin laaja ja yllättäen kokoja tässä kaupassa riittää myös XL-koosta ylöspäin. Vaatteissa kokoskaala kattaa kaikki isojen miesten vaatteet kokojen 2XL-8XL:n välillä, ja farkuissa kokoja on välillä W40-W70. Myös isomman jalan omistavat voivat täältä tilata sukkia aina kokoon 52 saakka.

Motley Denim tekee vaateshoppailusta helppoa ja mukavaa, sillä kaiken voi hoitaa näppärästi kotisohvalta käsin. Sivustolla voi vertailla eri vaatteita keskenään ja sen laadukkaista kuvista sekä tarjolla olevista mitoista saa varsin hyvän käsityksen siitä, millainen vaate on. Alle seitsemän euron toimitusmaksu sekä ilmainen palautus madaltavat kynnystä tilata vaatteita kotiin. Enää ei tarvitse hiki hatussa ravata kaupasta toiseen ja sovittaa tukalassa sovituskopissa eri kokoisia farkkuja, sillä nyt valitsemasi XL-koon vaatteet saa toimitettuna vaikka suoraan kotiin, jossa niiden sopivuutta voi rauhassa pohtia. Nopea toimitus on yksi Motley Denimin valttikorteista, sillä tilaamansa kuteet saa postitse muutamassa päivässä. 

3 Jul 2016